Scan Pro
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Salgsbetingelser

FIRMA: 

www.scandesign.no levert av Scan Pro AS, Yttersøveien 12, 3274 Larvik
Org.nr: 988725382.

 

PRISER:
Alle priser på scandesign.no er oppgitt i norske kroner og inkluderer 25% moms. I handlevognen ser du totalprisen inkludert alle avgifter som moms, frakt og betaling.

På Møbel, bilder, speil og hagemøbler vil frakt bli beregnet manuelt for hver ordre.

 

BETALING:

Betaling skjer ved den valgte betalingsløsning i kassen. Betalingsmåten blir levert av Klarna.

1. Kort betaling.

Betaling med kort i vår nettbutikk er trygt og sikkert.

Kortbetaling akseptert er Visa og MasterCard. Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort direkte.

2. Faktura

Når du betaler med Klarna Faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og betaler alltid etter at du har mottatt varene dine. Når din ordre blir sendt fra oss aktiveres en faktura hos Klarna som sendes til deg. Du har 14 dager betalingsfrist på denne fakturaen. Du har også mulighet til å laste ned din faktura ved å gå til klarna.no

Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 62,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.

Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

3, Delbetaling

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine før du betaler, får du også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker de samarbeider med. 

 

FRAKT I NORGE
På Møbler, speil, bilder og hagemøbler vil frakt bli beregnet manuelt for hver ordre.

Ved forsendelse utenfor Norge, kontakt kundeservice på post@scan-pro.no eller telefon +47 33 33 10 10

 

LEVERING
scandesign.no ekspederer din ordre mandag-lørdag innen 24 timer etter mottagelse. Søndag og eller helligdager ekspederes første virkedag.
Lagerstatus oppdateres til en hver tid i vår nettbutikken, skulle det mot formodning skje noe i vår logistikk som gjør at varene likevel er utsolgt – vil kontakte deg slik at du har mulighet for å annullere eller endre din ordre.

 

ORDRE
Mottatt ordre er bindene. Falske ordrer vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.

 

PRODUKTER
scandesign.no tar forbehold om at farger kan avvike noe fra foto. Det oppfordres til at du sjekker mål på produktene før bestilling, da det er ofte vanskelig å oppfatte størrelsen ved kun å se på bildet. Vi tar forbehold om trykkfeil.

 

SKADEDE VARER OG REKLAMASJONRETT
Alle varer som sendes fra scandesign.no er kontrollert for eventuelle feil og mangler før forsendelse. Når du mottar din ordre er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter.
Dersom det har oppstått skader på varen/e ta omgående kontakt med oss på post@scan-pro.no eller telefon 33 33 10 10 for videre instruksjoner.

Møbler som leveres med transportør må kontrolleres nøye i forhold til eventuell skade på emballasje. Ved fraktskade må dette påføres fraktbrev og du må få kopi, alternativt fotografere fraktbrevet.  Dersom dette ikke gjøres og det er skade på varen erstattes ikke dette hverken speditør eller scandesign.no.

 

ANGREFRIST 
scandesign.no ønsker kun fornøyde kunder. Så skulle du angre på kjøpet eller ønske å bytte i noe annet, kan du returnere varen/e innen 14 dager, uten å begrunne returårsaken.

Varen som returneres skal være ubrukt, hel og i den stand den ble mottatt i, og returneres i originalemballasje.
Så snart vi har mottatt din returpakke krediteres beløpet for de varene som er returnert. Husk å vedlegge kontonummer for tilbakeføring av tilgodehavende. Du vil motta en sms eller e-post så snart returen er behandlet hos oss.

Ikke lagerførte varer/ spesial bestilte varer taes ikke i retur. Ved eventuell retur etter avtale fratrekkes frakt og kostnader ved retur til produsent/leverandør.

Returemballasje og returomkostninger dekkes av kunde.

Vi tar ikke imot pakker som sendes oss i postoppkrav.

 

Trykk ENTER for å søke