Scan Pro
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Velkommen til Nordbyen Interiørsenter i Larvik og vår egen nettbutikk scandesign.no med stort utvalg av hagemøbler, Grillhytter og utestuer.

Scan Pro er en del av Nordbyen Interiørsenter.

Vår spesialitet er farge, form og innredning, og målet vårt er å inspirere deg til å fornye hjemmet og uterommet ditt, helt eller delvis. Hos oss får du mange nyttige råd og tips – og masse deilig inspirasjon. Vi har stort utvalg av tapet, tepper, gulvbelegg, interiør, lamper, tekstiler og møbler bla. fra Riviera Maison, Home Factory, Gant og LEXINGTON.

Vi har også Norges største innendørs showrom med vinterisolerte lysthus, oransjerier og hagestuer, samt anneks, boder og grillhytter. Showroomet har menger av inspirasjon for deg som skal pusse opp eller bygge nytt. Vi har et godt utdannet personell med en sterk kompetanse innen for design, arkitektur, farge og ute-rommet.

Vi tilbyr tjenester som boligstyling, hjemmebesøk i forbindelse med ombygging og oppussing samt befaring, tegning og montering av tilbygg vinterhage og paviljonger. Vi har også gode avtaler med gulvleggere og malere.

Våre designere tilpasser din nye vinterhage etter ønsker og behov. Alle våre bygg leveres vinterisolert. Gratis befaring og pristilbud.

Besøk vårt showroom i Larvik eller se vårt store utvalg av lysthus, vinterisolerte lysthus, oransjerier og hagestuer, samt anneks, boder og grillhytter på egen hjemmeside www.scan-pro.no.

I showroomet finner du også mye av hagemøblene våre utstilt.

VELKOMMEN.

Vi låner ut henger til våre kunder tilbyr også utkjøring av produkter. Vi leier også ut tepperenser.

Velkommen til Norges mest spennende interiørsenter med totalpakken til boligen.

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke